Feiten en opinie.

Nieuwe leden belanghebbendenorgaan Unisys

Naar aanleiding van de oproep tot kandidaatstelling voor de verkiezingen voor de twee zetels namens de pensioengerechtigden in het belanghebbendenorgaan hebben zich drie kandidaten gemeld. Een van de kandidaten is door de verkiezingscommissie afgewezen omdat deze kandidaat niet aan de gestelde eisen kan voldoen. Het aantal vacatures in het belanghebbendenorgaan is gelijk aan het aantal geschikte kandidaten met als gevolg dat de verkiezingscommissie geen verkiezing uitschrijft.

Het belanghebbendenorgaan van Kring J – Unisys heeft in de vergadering van 12 november 2018 de twee geschikte kandidaten benoemd als vertegenwoordigers namens de pensioengerechtigden. Het betreft de heren J.C. (Joop) Kleij en A. (Ad) Heijma. Als beide heren ook de toetsing door De Nederlandsche Bank doorstaan worden deze benoemingen definitief. De benoeming is onder het voorbehoud dat de afwijzing van de derde kandidaat gehandhaafd blijft.

De heren Kleij en Heijma hadden al zitting in het belanghebbendenorgaan en waren eerder bestuurslid namens pensioengerechtigden van de Stichting Pensioenfonds Unisys Nederland, nu in liquidatie.

Meer weten over het belanghebbendenorgaan van uw kring? Klik dan hier.