Persoonlijk en toekomstgericht.

De Nationale APF. Wij brengen het samen.

Voor adviseurs

De Nationale APF biedt uw opdrachtgevers een aantrekkelijk en toekomstvast perspectief, met een regeling tegen aantrekkelijke kosten, én minder zorgen over administratie en vermogensbeheer. Maar wel met behoud van eigenheid.

Waarom De Nationale APF?

- Flexibiliteit in soorten pensioenregelingen. DB, CDC, DC, nettopensioen… er is van alles mogelijk. Wij dwingen uw klant dus niet met harde of zachte hand naar een standaardregeling.

- Volledig onafhankelijke governance in een slagvaardig bestuursmodel. De Nationale APF werkt met een gemengd bestuursmodel. Hierbij ligt het zwaartepunt bij het uitvoerend bestuur en níet bij het bestuursbureau. Via het belanghebbendenorgaan houdt uw klant invloed op de belangrijke strategische besluiten.

- Aantrekkelijke en duidelijke kostenstructuur. Werkgevers betalen alleen voor hun eigen regeling en die van hun werknemers. Lees meer over de berekening van de premie.

- Open model voor vermogensbeheer. Wij kiezen voor de beleggingsportefeuilles steeds de vermogensbeheerder die het best voldoet aan onze randvoorwaarden.

- Een sterk fundament. Achter De Nationale APF staan 2 Nederlandse partijen boordevol ervaring met professionele dienstverlening aan pensioenfondsen: AZL en NN Investment Partners (NNIP).