Complexe materie en een helder verhaal.

De Nationale APF feliciteert Suzanne van de Bor met het behalen van de CFA-titel

Suzanne van de Bor, Senior Investment Analist van De Nationale APF, heeft onlangs de CFA-titel behaald. CFA staat voor Chartered Financial Analyst. De CFA-titel wordt als professionele standaard gezien voor beleggingsprofessionals. Het is een internationaal erkende beroepstitel voor mensen die in de financiële en beleggingssector werken.

undefined

De kennis die Suzanne heeft opgedaan tijdens haar CFA-opleiding past ze toe in haar werk bij De Nationale APF om zo alle kringen van De Nationale APF zo goed mogelijk te bedienen op het gebied van Vermogensbeheer.

Suzanne over het behalen van de CFA-titel:
“Het behalen van de CFA-titel was een uitdaging en heeft de afgelopen drie jaar veel tijd en inspanning gekost, maar het is zeker de moeite waard geweest. Ik ben erg blij met het behalen van de CFA-titel, de kennis die ik heb opgedaan tijdens de CFA-opleiding, en dat ik deze kennis in mag zetten voor de De Nationale APF.”

Hoogste standaarden voor ethiek, opleiding en professionaliteit

Het CFA Institute zet zich in voor het verhogen van de professionaliteit in de beleggingsindustrie. Het CFA-programma brengt kandidaten over de hele wereld de hoogste standaarden bij op het gebied van ethiek, opleiding en professionaliteit. De opleiding kan worden beschouwd als de meest rigoureuze investering die iemand in het beleggingsvak kan doen. Om de CFA-titel te mogen voeren moeten kandidaten slagen voor alle drie de niveaus van het examen en vier jaar relevante werkervaring achter hun naam hebben. Bovendien moeten ze zich committeren aan de CFA Institute Code of Ethics and Standards of Professional Conduct en ze moeten lid worden van het CFA Institute. Minder dan 1 op de 5 kandidaten die aan het CFA-programma beginnen haalt uiteindelijk de titel.