Feiten en opinie.

Deelnemersbijeenkomst Kring J (Unisys): reserveer 27 november in uw agenda!

De Nationale APF wil u graag zo goed mogelijk informeren over alle ontwikkelingen rond uw pensioen. Daarom organiseren we op 27 november aanstaande een informatiebijeenkomst in samenwerking met het Belanghebbendenorgaan van Kring Unisys. U krijgt hierover ook een uitnodigingsbrief. 

Tijdens de bijeenkomst kijken we samen terug naar de gebeurtenissen in 2018 en 2019 en praten we u bij over de toekomst van De Nationale APF. Daarna focussen we op Kring Unisys. We kijken naar de financiële situatie van de kring en de gevolgen van het nieuwe pensioenakkoord. Wim Brandse vertelt als voorzitter iets over het Belanghebbendenorgaan van Kring Unisys. Er is voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden.

Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst!

Laat ons uiterlijk 20 november weten of u erbij bent

Wij horen graag of we u op 27 november mogen verwelkomen. We starten om 17.00 uur en verwachten rond 20.00 uur klaar te zijn. Als locatie is gekozen voor Unisys, op de Spicalaan 1 te Hoofddorp. Er is voldoende parkeerruimte voorzien.

U kunt zich tot en met 20 november aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen aan bestuursbureau@denationaleapf.nl. Hebt u geen beschikking over e-mail? Stuur dan het aanmeldformulier aan ons terug. Dat vindt u op de documentenpagina van Kring Unisys.