Resultaat ‘goede voornemens-actie’ valt tegen

Digitale nieuwsbrief april 2020

In januari ontvingen alle deelnemers aan de bestaande kringen van ons fonds een kaart met de oproep om hun e-mailadres aan te leveren. Want wij communiceren het liefst digitaal met u. Dat is snel, persoonlijk en beter voor het milieu dan brieven sturen. Wij beloofden u, dat we voor elke 100 aangeleverde e-mailadressen een boom zouden planten.

Een derde maakt een keuze

Helaas was de respons op onze oproep een stuk lager dan we hadden gehoopt. Hadden we voorafgaand aan de actie ongeveer 1.500 e-mailadressen, begin april lag dat aantal op ongeveer 1.700. Elk e-mailadres is er één, maar ons streven is om uiteindelijk tot een volledig bestand te komen. Natuurlijk kreeg u ook de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen digitale communicatie. Daar reageerde eveneens een beperkt aantal mensen op. Begin april had ongeveer een derde van alle deelnemers van De Nationale APF een keuze gemaakt voor digitaal of papier. Dat betekent dat we maar liefst 67% missen!

Boom planten uitgesteld

Het daadwerkelijk planten van de bomen, hebben we moeten uitstellen. Door de maatregelen rond het Coronavirus is dat op dit moment niet mogelijk. We houden u op de hoogte van het vervolg.

Hoe activeren we uw (oud-)collega’s?

We gaan de komende periode overleggen over hoe we groep die nog niet heeft gereageerd, kunnen activeren om een keuze te maken. Hebt u goede ideeën? Mail ons dan.