Feiten en opinie.

Wij zoeken een nieuw lid voor het belanghebbendenorgaan! Stelt u zich kandidaat?

Bij onze kring komt een plek vrij in het belanghebbendenorgaan (BO). We zijn op zoek naar één vertegenwoordiger uit de groep werknemers van Kring M. Er komt een unieke tijd aan door het nieuwe pensioenstelsel. Spreekt dit u aan en wilt u kijken of het bestuur het juiste doet? Dan nodigen wij u van harte uit om zich kandidaat te stellen.

Alle werknemers van ANWB, MAA, Logicx, Unigarant ontvangen een persoonlijke oproep om zich kandidaat te stellen.

 

Wat doet het belanghebbendenorgaan?

Wij vinden het belangrijk om u een stem te geven in de uitvoering van onze pensioenregeling. Het belanghebbendenorgaan heeft maximaal zes leden. Dit zijn vertegenwoordigers van de werkgever, (voormalig) werknemers en gepensioneerden. Zij beslissen mee over ons pensioen. Ook geven zij gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van het fonds.

Waar moet u aan voldoen?

Wilt u lid worden van het belanghebbendenorgaan? Dan moet u aan een aantal eisen voldoen. Natuurlijk hebt u bijzondere interesse in pensioen. In het functieprofiel vindt u de andere eisen. Denkt u dat u niet voldoet aan een eis, dan is het mogelijk hiervoor een opleiding te volgen.
De verkiezingscommissie beoordeelt de geschiktheid van de kandidaten. Zijn er meer geschikte kandidaten, dan organiseren we verkiezingen. Krijgt u de meeste stemmen? Dan benoemen we u als lid van het belanghebbendenorgaan.

Tijdsinvestering

De zittingstermijn voor de functie is vier jaar. Hou in deze periode rekening met een tijdsbelasting van twee tot vier uur per week.

Hoe stelt u zich kandidaat?

Wij vragen u om ons uiterlijk vrijdag 30 december uw cv en motivatie te sturen naar bestuursbureau@denationaleapf.nl.

Wilt u meer weten?

Meer informatie over het belanghebbendenorgaan vindt u hier.