Feiten en opinie.

Roel Knol benoemd tot bestuurder van De Nationale APF

U maakte eerder al kennis met Roel Knol, toen nog beoogd bestuurder van ons fonds. Een beoogd bestuurder wordt uitgebreid getoetst door De Nederlandsche Bank, voordat hij of zij zich officieel bestuurder mag noemen. Inmiddels heeft De Nederlandsche Bank laten weten in te stemmen met de benoeming van Roel bij De Nationale APF. Daarmee is zijn benoeming definitief.

Het bestuur van De Nationale APF is blij met het goede nieuws van De Nederlandsche Bank. Mirja Constandse, uitvoerend bestuurder bij De Nationale APF: “We feliciteren Roel met zijn benoeming en we kijken uit naar een verdere goede samenwerking!”

Arnout Korteweg vertrekt per 2020 bij De Nationale APF. Hij is bij het fonds betrokken sinds de goedkeuring van De Nederlandsche Bank. Als uitvoerend bestuurder was hij onder meer verantwoordelijk voor de commercie, compliance, communicatie en uitbesteding. Met de toetreding van ANWB/Unigarant en enkele klanten waarmee de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn, bereikt het fonds een mijlpaal van een beheerd vermogen boven de € 3 miljard. “Tijd om andere dingen te gaan doen”, aldus Arnout.

Het bestuur van De Nationale APF bedankt Arnout voor zijn inzet en bijdrage de afgelopen jaren en wenst hem heel veel succes met zijn verdere carrière.