Complexe materie en een helder verhaal.

Jaarverslag: hoe ging het in 2021 met ons fonds?

We maken elk jaar een jaarverslag. Daarin kunt u lezen wat er bij ons fonds speelde. Hoeveel geld kwam er binnen? En hoeveel geld gaven wij weer uit, en waaraan? Voor hoeveel deelnemers en gepensioneerden deden we dat? Dat - en nog veel meer - leest u in het jaarverslag van ons fonds. Het jaarverslag over 2021 staat inmiddels op onze website.

Zo’n jaarverslag is best wel zware kost. We proberen de teksten niet te ingewikkeld te maken, maar dat lukt niet altijd. Bovendien staan er altijd veel cijfers in. Die cijfers moeten er nu eenmaal in van toezichthouder De Nederlandsche Bank. Lang niet iedereen vindt dat leuk om te lezen.

Daarom maakten wij ook dit jaar weer een prettig leesbare samenvatting: het verkort jaarverslag. In het verkort jaarverslag staan wel cijfers, maar dan alleen cijfers die voor u interessant zijn om te weten. En de bijbehorende teksten zijn minder uitgebreid en in eenvoudige taal geschreven.

Lees daarom eerst het verkort jaarverslag van ons fonds. Wilt u echt alles weten? Dan kunt u daarna altijd nog het hele jaarverslag lezen!